What happened to the "new" post notification | Site suggestions | Discussion forum

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
What happened to the "new" post notification
February 2, 2019
5:47 pm
Joe
Member
Banned
Forum Posts: 207
Member Since:
June 3, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

I used to get "new" post, on every post I hadn't read, up until a few days ago???
Yes I'm signed in.

Tangerine....Canada's best bank. LBC.............Canada's 2nd best bank.
Hubert.....worst bank in Canada.

February 3, 2019
2:10 pm
Nehpets
Ontario
Member
Members
Forum Posts: 668
Member Since:
December 20, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Maybe cookies got deleted in your browser.

Consider logging out of the forum, clearing the cache in your browser, then log back in.

Stephen

February 3, 2019
2:30 pm
Ed
Member
Members
Forum Posts: 91
Member Since:
April 1, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Joe is not alone. I'm having the same issue. Also started several days ago.

February 3, 2019
4:14 pm
Joe
Member
Banned
Forum Posts: 207
Member Since:
June 3, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Nehpets said
Maybe cookies got deleted in your browser.

Consider logging out of the forum, clearing the cache in your browser, then log back in.

Stephen  

Thanks but I tried that before posting Nehpets.

Tangerine....Canada's best bank. LBC.............Canada's 2nd best bank.
Hubert.....worst bank in Canada.

February 4, 2019
5:34 am
Nehpets
Ontario
Member
Members
Forum Posts: 668
Member Since:
December 20, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Will be interesting to hear Peter's input.

Sometimes when Forum software is updated, members may need to re-log in.

Might also be a browser issue...or even a browser specific issue.

So far no problem here using Chrome on PC and Chrome on Android. Tested on Edge and no problem either.

What browser are you using?

Stephen

February 4, 2019
7:07 am
Ed
Member
Members
Forum Posts: 91
Member Since:
April 1, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

I use a Chrome browser on my brand new Sony Xperia with the latest OS and have not been getting the NEW notifications either for the last week or two. Have to go by the dates now.

February 4, 2019
8:38 am
Nehpets
Ontario
Member
Members
Forum Posts: 668
Member Since:
December 20, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Will be interesting to see reports from other Forum members, to see if there is a common thread related to why topic status is not being updated for them.

Peter may have a simple explanation.

February 4, 2019
10:40 am
Peter
Admin
Forum Posts: 1133
Member Since:
May 15, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline

I couldn't reproduce the issue, but I have reset a bunch of supposed user cache data now. Can others reproduce the problem now? If so, let me know and I can investigate specific users further.

February 4, 2019
2:36 pm
Bud
Member
Members
Forum Posts: 1100
Member Since:
February 20, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

I posted an interesting topic i thought about a buying group nobody holds money in trust just expressions of interest it was deleted i think np

February 4, 2019
6:47 pm
Ed
Member
Members
Forum Posts: 91
Member Since:
April 1, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Peter said
I couldn't reproduce the issue, but I have reset a bunch of supposed user cache data now. Can others reproduce the problem now? If so, let me know and I can investigate specific users further.  

Hi, Peter.
I used to get the "NEW" notification icon for unread topics and comments at the end of a thread. That disappeared a few weeks ago and now I only see the red "NEW" label at the end of the "Forum" page under "Unread and recently updated topics".
For example, if I was reading your comment on this thread for the first time, there would be a "NEW" marker in the header. I don't see that anymore and can only go by the date to tell me if the post is new or not.
Regards,
Ed

February 4, 2019
10:21 pm
Joe
Member
Banned
Forum Posts: 207
Member Since:
June 3, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Peter said
I couldn't reproduce the issue, but I have reset a bunch of supposed user cache data now. Can others reproduce the problem now? If so, let me know and I can investigate specific users further.  

I still have the problem, and as I use an RSS feed I don't even see the red "NEW" label at the end of the "Forum" page under "Unread and recently updated topics" that Ed speaks of.

Firefox 64.02

Tangerine....Canada's best bank. LBC.............Canada's 2nd best bank.
Hubert.....worst bank in Canada.

February 5, 2019
9:54 pm
Peter
Admin
Forum Posts: 1133
Member Since:
May 15, 2007
sp_UserOfflineSmall Offline

Ah, now I understand that you're talking about the label within each thread. Sorry about that.

I think I've tracked down the issue and solved it. You should be seeing those labels again.

February 5, 2019
10:24 pm
Ed
Member
Members
Forum Posts: 91
Member Since:
April 1, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks, Peter.
My pretty little red labels are back on again.
Happy camper... Aha!

February 6, 2019
6:09 pm
Joe
Member
Banned
Forum Posts: 207
Member Since:
June 3, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Peter said
Ah, now I understand that you're talking about the label within each thread. Sorry about that.

I think I've tracked down the issue and solved it. You should be seeing those labels again.  

That fixed it Peter....thanks.

Tangerine....Canada's best bank. LBC.............Canada's 2nd best bank.
Hubert.....worst bank in Canada.

March 28, 2020
8:19 am
pooreva
Member
Members
Forum Posts: 109
Member Since:
April 2, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Is there a way, after logging in and clicking on topic with new (fresh) posts, to be positioned on first UNREAD post and not at the beginning of topic?

March 28, 2020
9:29 am
BillieBob
Member
Members
Forum Posts: 45
Member Since:
November 6, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

pooreva said
Is there a way, after logging in and clicking on topic with new (fresh) posts, to be positioned on first UNREAD post and not at the beginning of topic?  

If you click on the red "new:#" box on the right side, it takes you to posts unread by you.

March 28, 2020
2:31 pm
pooreva
Member
Members
Forum Posts: 109
Member Since:
April 2, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Thank you VERY much Sir/Madam! It works as suggested!!!

Please write your comments in the forum.