Enforced Password Reset using a 'Secret Key' | Hubert Financial | Discussion forum

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Enforced Password Reset using a 'Secret Key'
April 6, 2020
8:22 am
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

I tried to login to my account today and was surprise that I had to contact them to get a secret key in order to reset my password ! Even worse, I tried their process two times and each time they give me a different key but I still can't login ! At the end they just escalated the issue, I'm waiting now for their IT to do something.
Anyone having same issues ?

April 6, 2020
8:27 am
Doug
British Columbia, Canada
Member
Members
Forum Posts: 3578
Member Since:
December 12, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

lhsaid said
I tried to login to my account today and was surprise that I had to contact them to get a secret key in order to reset my password ! Even worse, I tried their process two times and each time they give me a different key but I still can't login ! At the end they just escalated the issue, I'm waiting now for their IT to do something.
Anyone having same issues ?  

This is not something that is in scope of this forum. We have no ability to resolve this for you as it is a highly specific request, unique to your circumstances. Assuming it was a legitimate e-mail message from Hubert, you need to contact them again and let them know it's not working. Suggest staying on the line until it's resolved.

Thanks,
Doug

April 6, 2020
8:33 am
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Ok, Thanks. I was just wondering if this is something they enforced on everyone or not. Feel free to delete this thread -- Assuming you're the admin.

April 6, 2020
9:49 am
Dean
Slocan Valley, West Kootenays, British Columbia
Member
Members
Forum Posts: 410
Member Since:
January 12, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

lhsaid said

. . . Anyone having same issues ?  

Not I ... and I just finished checking, to make sure.

Is it possible that you may have done something wrong to trigger this problem (i.e. incorrect login, etc.) ❓

Hope you get it resolved soon ... let us know how it goes.

sf-cool " Live Long And Prosper " sf-cool

April 6, 2020
10:16 am
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Dean said

Not I ... and I just finished checking, to make sure.

Is it possible that you may have done something wrong to trigger this problem (i.e. incorrect login, etc.) ❓

Hope you get it resolved soon ... let us know how it goes.  

Thanks Dean, that's very helpful ! Now, I know it's about my account.

April 6, 2020
1:53 pm
Dean
Slocan Valley, West Kootenays, British Columbia
Member
Members
Forum Posts: 410
Member Since:
January 12, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

lhsaid said

Thanks Dean, that's very helpful ! Now, I know it's about my account.  

Just out of curiosity, which Hubert site where you using when this happened ... their Old site, or their New site ❓

sf-cool " Live Long And Prosper " sf-cool

April 6, 2020
2:58 pm
GICinvestor
Member
Members
Forum Posts: 670
Member Since:
April 26, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Doug said

This is not something that is in scope of this forum. We have no ability to resolve this for you as it is a highly specific request, unique to your circumstances. Assuming it was a legitimate e-mail message from Hubert, you need to contact them again and let them know it's not working. Suggest staying on the line until it's resolved.

Thanks,
Doug  

What!!! lhsaid posted in the right forum, stated an issue and asked “any one else having same issues?”

And you say “This is not something that is in scope of this forum.“

I think you owe an apology.

April 6, 2020
4:18 pm
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Dean said

Just out of curiosity, which Hubert site where you using when this happened ... their Old site, or their New site ❓  

Dean, it's new site and this not first time I'm connecting to Hubert and from same computer. But, here is what's interesting ! I was mad at Hubert and they escalated it to their IT and they couldn't explain why it was doing that. They even called me and went through the entire reset sequence with me, no luck ! Then I tried it in a Linux (Ubuntu) computer and it worked !!!
I cleared the cookies, delete history, rebooted my PC, ... nothing worked !!
I checked the Google chrome version, it's 80.0.3987.163 and was released on 2020-04-03 (recently), it could be that this version doing this for me !
Anyways, it works under Linux (Google Chrome) but not windows and It always worked before !
Dean, you mentioned that it works fine for you, are you using Google chrome ? what version ?
Thanks

April 6, 2020
5:22 pm
Kidd
Member
Members
Forum Posts: 575
Member Since:
February 27, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Ihsaid, try another browser on your windows computer like Firefox or Edge, just to see if it makes a difference.

April 6, 2020
5:32 pm
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Kidd said
Ihsaid, try another browser on your windows computer like Firefox or Edge, just to see if it makes a difference.  

I tried IE, same issue.

April 6, 2020
6:07 pm
GICinvestor
Member
Members
Forum Posts: 670
Member Since:
April 26, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Try to delete history and cookies. Try incognito mode.

April 6, 2020
6:19 pm
Dean
Slocan Valley, West Kootenays, British Columbia
Member
Members
Forum Posts: 410
Member Since:
January 12, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

lhsaid said

. . .

Dean, you mentioned that it works fine for you, are you using Google chrome ? what version ?
Thanks  

I just logged in again with no problems. I'm using . . .

    - Hubert's Old/Original site (like many people, I don't like the new one sf-confused)
    - Most recent updated Windows 10.
    - Latest version of Google Chrome.

Hope that ⬆ helps.

sf-cool " Live Long And Prosper " sf-cool

April 6, 2020
7:02 pm
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Dean said

I just logged in again with no problems. I'm using . . .

    - Hubert's Old/Original site (like many people, I don't like the new one sf-confused)
    - Most recent updated Windows 10.
    - Latest version of Google Chrome.

Hope that ⬆ helps.  

Dean, what is the URL for old site ? I lost the bookmark since I switched.
Thanks

April 6, 2020
7:29 pm
krwilson
Member
Members
Forum Posts: 123
Member Since:
March 15, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline
April 7, 2020
4:14 am
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

krwilson said
https://secure.happysavings.ca/index_nodetect.htm  

Thanks krwilson, the old site works fine !!! They must have changed something in the new site b/c it was working before (in terms of access I mean). I'm wondering if other people here are using the new site and if it works for them ?

April 7, 2020
4:30 am
krwilson
Member
Members
Forum Posts: 123
Member Since:
March 15, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

Both sites work for me.

April 7, 2020
6:45 am
Canadianbull
Member
Members
Forum Posts: 277
Member Since:
December 26, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

No issues. I was able to login without any problem.

April 7, 2020
8:09 am
Dean
Slocan Valley, West Kootenays, British Columbia
Member
Members
Forum Posts: 410
Member Since:
January 12, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

lhsaid said

Thanks krwilson, the old site works fine !!! They must have changed something in the new site b/c it was working before (in terms of access I mean). I'm wondering if other people here are using the new site and if it works for them ?  

.

Yet another strike against that *&^%$# New Sitesf-confused

sf-cool " Live Long And Prosper " sf-cool

April 7, 2020
8:46 am
lhsaid
Member
Members
Forum Posts: 58
Member Since:
May 22, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Dean said

.

Yet another strike against that *&^%$# New Sitesf-confused  

Absolutely Dean, I still don't understand why it works for some people, but it gave me (and Hubert agents/IT) a big headache !! I will never use it again unless they shut down the old site.

April 7, 2020
9:11 am
Doug
British Columbia, Canada
Member
Members
Forum Posts: 3578
Member Since:
December 12, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

lhsaid said

Absolutely Dean, I still don't understand why it works for some people, but it gave me (and Hubert agents/IT) a big headache !! I will never use it again unless they shut down the old site.  

They will...suspect by early 2021, old site will be gone. They don't maintain the old Sunova online banking site...just Sunova GO. sf-cool

At any rate, if the problem is the new online banking site not accepting your password reset secure key, then this is a bug and needs to be reported. The more people that report bugs, the more glitches will get corrected when the old site is taken down.

Cheers,
Doug

Please write your comments in the forum.